het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

uitvaartfotografie

We maken foto's en video's van alle belangrijke momenten in ons leven. Van de wieg tot... het graf? We moeten misschien even aan het idee wennen, maar inderdaad, ook bij een uitvaart kunnen foto's gemaakt worden.

een blijvende herinnering aan het afscheid

Al was het maar omdat een uitvaart - hoe verdrietig ook - een van de zeldzame gelegenheden is waarbij de hele familie verenigd is. Bovendien zijn wij als uitvaartspecialisten overtuigd dat een fotoreportage niet alleen een mooi naslagwerk oplevert maar ook wezenlijk kan bijdragen aan de verwerking van het verlies. De opnamen worden verwerkt in een gedrukt fotoboek en dit kan verder worden vormgegeven met uw eigen teksten of zelfs kindertekeningen.

een discrete vakman als fotograaf

Sassen Dielemans Dickhaut werkt met een vaste fotograaf, Peter Müllenberg, die ondanks zijn aanwezigheid toch op zeer discrete wijze prachtige foto's weet te produceren. Uitvaartfotografie is al een aantal jaren inbegrepen in onze 'standaard' dienstverlening. Al is uiteindelijk natuurlijk de keuze aan u. Wij kunnen u slechts melden dat we tot nu toe louter positieve reacties van nabestaanden hebben gehad over deze innovatieve dienst. Zie voor meer informatie ook memoriamfoto.nl

Bekijk voor een uitgebreide impressie van uitvaartfotografie het Memoriamfotoboek.

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.