het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!
LPU-ASR verzekerd?

De LPU-ASR uitvaartpolis. Een verzekering die in de jaren ’80 en ’90 veelvuldig in Maastricht en omstreken werd afgesloten.

Sassen Dielemans Dickhaut is oprichter van deze polis en ook nog steeds dé expert aangaande de huidige poliswaarden. In úw belang wijzen wij u derhalve graag op het volgende: uw polis is in de loop der jaren overgegaan van LPU naar Aegon, Axent, vervolgens naar Ardanta en tenslotte naar ASR. Geregeld ontvangt u als polishouder ‘waarde-overzichten’ van uw (natura)verzekering. Het bedrag daarop vermeld is echter vaak aanzienlijk lager dan de daadwerkelijke waarde van de polis. Aan de hand van de originele polis kunnen wij de werkelijke waarde voor u berekenen. 

Een ander aspect is dat, indien u in geval van overlijden ASR belt, de mogelijkheid bestaat dat u wordt doorverwezen naar de uitvaartverzorger van hún keuze. Deze brengt die te lage uitkering in mindering op zijn factuur waardoor u uiteindelijk, meer dan nodig, op de totale kosten bijbetaalt. Nabestaanden die bij overlijden géén gebruik maken van onze dienstverlening, en daardoor tevens onze expertise missen met betrekking tot het adequaat indienen en afhandelen van de LPU-polis, ontvangen daardoor aanzienlijk lagere uitkeringen, met verschillen van honderden euro’s of meer!

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

Elders verzekerd

Ook wanneer u bij een landelijke uitvaartverzekeraar verzekerd bent, kunt u gewoon kiezen voor Sassen Dielemans Dickhaut voor de daadwerkelijke regeling van de uitvaart. Door de hectische omstandigheden bij overlijden of door een gebrek aan tijdige oriëntatie komt dat besef vaak pas achteraf.
Sassen Dielemans Dickhaut draagt tevens zorg voor de juiste afhandeling van uw polis waarbij door de verzekeraar een vaste vergoeding wordt uitgekeerd.

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU-ASR VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.