het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

ritueelbegeleiding

"Wat is een ritueel?" Vroeg de kleine Prins.
"Dat is ook een vergeten begrip", zei de Vos.
"Een ritueel maakt dat de ene dag verschilt van alle andere dagen, het ene uur van alle andere uren." 
uit “De kleine Prins”- Antoine de Saint-Exupery.

afscheid op maat

Afscheid nemen van iemand die je heel dierbaar is, is één van de moeilijkste momenten in je leven. Toch overkomt het ons allemaal een keer. Jarenlang was de kerk de plek waar wij afscheid namen. Pastoor of dominee gaven invulling door middel van christelijke symbolen en rituelen. Deze tijd lijkt voorbij. Mensen gaan op zoek naar een meer persoonlijke wijze van afscheid nemen, met eigen inbreng. Een afscheid die recht doet aan de overledene, aan het leven wat hij of zij geleefd heeft, maar ook een afscheid waar de nabestaanden kracht uit kunnen putten om verder te gaan. Een afscheid waar een boodschap meegegeven wordt, een afscheid met een gouden randje, waar nabestaanden nog vaak aan terug mogen denken.

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

De uitvaart

Samen met de nabestaanden geven onze uitvaartverzorgers of ritueelbegeleiders invulling aan een warm en persoonlijk afscheid. Dit afscheid kan in een kerk of crematorium plaatsvinden, maar ook bij een van onze bijzondere locaties, of daar waar u wilt.

In één of meerdere gesprekken wordt samen met u invulling gegeven aan de afscheidsviering. Door het stellen van veel vragen komt u er samen achter wat bij u en uw dierbare past. Samen zoeken naar een rode draad, een symbool wat bij de overledene hoorde. Samen komen tot een helder herinneringsbeeld, een beeld waarin een ieder uw dierbare herkent. Hieromheen worden gezocht gedichten, teksten, muziek, eventueel beeldmateriaal, bloemen en eventueel een afscheidsritueel.

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.