het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

château sint gerlach

In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château Sint Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur. Het Sint Gerlach Paviljoen en het domein bieden een veelvoud aan mogelijkheden voor diverse bijeenkomsten.

Unieke locatie voor memorabel afscheid

Het Paviljoen
Het Sint Gerlach Paviljoen is zeer geschikt om in alle rust afscheid te nemen van een dierbare en om samen met familie en vrienden mooie herinneringen op te halen. Het paviljoen biedt mogelijkheden voor intieme bijeenkomsten tot grote afscheidsceremonies tot ca. 450 personen.

Dienst
De uitvaartdienst kan plaatsvinden in één of meerdere salons van het Sint Gerlach Paviljoen. Naast deze salons kan voor de familie een aparte ruimte gereserveerd worden die dienst kan doen als familiekamer (Johanna van Brabant Salon). Ontvangst met een hapje en drankje bestaat tot de mogelijkheden, wanneer dit gewenst is. De salons zijn standaard uitgerust met een groot scherm, voorzien van een geluidsinstallatie. Bij een uitvaartdienst maken wij gebruik van technische ondersteuning, om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen.

Na de ceremonie
Na de plechtigheid in het paviljoen zijn er diverse mogelijkheden in een van de andere salons of de Kasteelhoeve op het landgoed voor een informeel samenzijn of koffietafel.

In het Sint Gerlach Paviljoen is het ook mogelijk om in het bijzijn van uw dierbare een informele receptie of koffietafel te organiseren.

Crematie of begraving?
Château Sint Gerlach is beschikbaar voor zowel een aansluitende crematie als begraving.

Prijsinformatie

graag geven wij samen met u vorm aan een offerte op maat.

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

ONZE OVERIGE UNIEKE LOCATIES

HET LEOPOLDSKERKJE

HET VRIJTHOF

HET KOETSHUIS

DE CELLEBROEDERSKAPEL

CHATEAU NEERCANNE

KERKELIJKE UITVAARTDIENST

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.