het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

crematorium
la grande suisse

Als een van de oudste, nog bestaande Maastrichtse familiebedrijven voelt Sassen Dielemans Dickhaut Uitvaartverzorgers een sterke verbondenheid met de stad en haar inwoners. Vanuit dat perspectief en ons streven naar een memorabel afscheid in eigen stad biedt Sassen Dielemans Dickhaut u vanaf oktober 2020 ook haar diensten aan bij crematorium La Grande Suisse. 

'n Aofsjeid in Mestreech, ‘n aofsjeid mèt grandeur

In het bijzondere monumentale pand aan de Mariënwaard bevindt zich het nieuwe crematorium voor Maastricht en omgeving. Een plek met historie en grandeur, passend bij een zelfbewuste stad als Maastricht. Passend, bij het ambitie- en serviceniveau dat Sassen Dielemans Dickhaut nastreeft. Samen met de medewerkers van La Grande Suisse dragen wij zorg voor een memorabel afscheid.

La Grande Suisse, een plek om te afscheid te nemen en samen met familie en vrienden herinneringen op te halen. De afscheidsdienst kan plaatsvinden in La Grande Salle, deze aula biedt in de vaste theateropstelling plaats aan 140 zitplaatsen. De kleine aula, La Petite Salle genaamd, heeft een capaciteit van 40 zitplaatsen. Uiteraard zijn deze ruimten voorzien van de modernste ondersteunende apparatuur met betrekking tot beeld, geluid, opnames en livestream. Een andere opzet geldt voor Le Salon. Deze kamer met huiselijke sfeer geeft de ruimte tot een intiem laatste samenzijn. Mogelijkheden zijn er om in Le Salon gebruik te maken van de catering van La Grande Suisse. Na de afscheidsdienst in La Grande Salle of de kleinere Petite Salle verzorgt La Grand Suisse graag een aansluitende koffietafel, zodat u in alle rust kunt bijpraten met uw naasten. 

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

Ontmoeting na de dienst
Na de afscheidsdienst in La Grande Salle of de kleinere Petite Salle verzorgt La Grand Suisse graag een aansluitende koffietafel, zodat u in alle rust kunt bijpraten met uw naasten. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor een informele condoléance waarbij men kleine gerechtjes uitserveert, of een lunch in zijn klassieke vorm. Men werkt samen met bekende regionale en lokale ondernemers zoals Van Melick Catering, Wijngaard Raarberg, Brand Bierbrouwerij, Patissier Peter Lemmens en men schenkt ambachtelijk gebrande koffie van Blanche Dael. 

Begraving of crematie elders?
La Grande Suisse is tevens beschikbaar als afscheidslocatie als u kiest voor begraving. Tarief is €800,- voor 120 minuten, inclusief gebruik van foyer, muziekinstallatie, vleugel en eventuele koffiekamers. Uiteraard regelen wij desgewenst ook nog altijd een crematiedienst in bijvoorbeeld Eijsden, Heerlen of Geleen.

Buitenplaats Vaeshartelt 
Wanneer u kiest voor een crematie in het nieuwe crematorium La Grande Suisse dan kunt u ook gebruik maken van een aansluitende koffietafel.  Als alternatief bieden wij u de mooie zalen van Buitenplaats Vaeshartelt. Bekijk de mogelijkheden van Buitenplaats Vaeshartelt op deze website. 

Prijsinformatie

crematie inclusief afscheidsdienst in la grande suisse

V.A. € 1.488,-

  • Dit tarief is voor 120 minuten, inclusief het gebruik van een zaal voor de afscheidsdienst, gebruik van foyer, muziekinstallatie, piano in La Grande Salle en eventuele koffiekamers.

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.