achtergrond_2

Wat kost een uitvaart?

De prijs van een uitvaart varieert sterk. De allervoordeligste, is de door ons volledig verzorgde BUDGETuitvaart; deze kost slechts € 1.650. Dat zijn wel de minimale kosten. In praktijk zien we dat de gemiddelde uitvaart ongeveer op € 5.000 komt. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van individuele wensen en keuzes, zoals het aantal te plaatsen advertenties en de kosten van een koffietafel, die sterk kunnen variëren. Uw wensen kunnen worden vastgelegd in de wilsbeschikking. Een handig overzicht van de gemiddelde uitvaartkosten in Nederland vindt u op www.uitvaart.nl.

Uitvaartkosten lastig te vergelijken
Hoewel er op het internet diverse bronnen te vinden zijn met informatie over de kosten van een uitvaart, blijft vergelijking lastig. Het gaat er immers ook om wat u voor uw investering krijgt! Zo zijn bij Sassen Dielemans Dickhaut de kosten voor professionele nabestaandenzorg standaard inbegrepen als vast onderdeel van onze dienstverlening. Terwijl dit elders meestal wordt aangeboden als optie, met dus wéér extra kosten.

Durf te vragen naar onze tarieven
Bij Sassen Dielemans Dickhaut houden we van openheid, óók over de tarieven. Neem dus gerust contact met ons op voor een offerte op basis van een samen met u op te stellen wilsbeschikking. Vraag meteen óók naar de mogelijkheden op het gebied van uitvaartverzekeringen.

  • algemeen-011-liggend
  • algemeen-023-liggend
  • algemeen-018-liggend