het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

de cellebroederskapel

In het hart van Maastricht ligt de Cellebroederskapel. Via een monumentale poort betreedt u een andere wereld. Een domein van stilte, exclusief voor u beschikbaar voor afscheidsdiensten.

De dienst

De kapel biedt plaats aan ongeveer 100 personen. De invulling van de dienst is persoonlijk. Zo bent u bijvoorbeeld geheel vrij in de keuze van muziek. U kunt daarbij een cd of eigen muziek afspelen of kiezen voor live muziek. In de kapel is tevens een orgel aanwezig.

Het afscheid
Op het einde van de dienst wordt afscheid genomen van de overledene. Zoals gebruikelijk kan de familie dit in alle rust als laatste doen. Hierna wordt de overledene uitgeleide gedaan en voor crematie naar het crematorium gereden. De aanwezigen blijven voor een eventuele koffietafel of vervolgen hiervoor hun weg naar het centrum van Maastricht. Mochten er familieleden zijn die de overledene naar het crematorium willen begeleiden, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Parkeergelegenheid
De kapel is gelegen aan de Brusselsestraat. Voor directe familie is er parkeergelegenheid bij de kapel en verder op de Brusselsestraat en Herbenusstraat. Op 5 minuten loopafstand bevinden zich bovendien de parkeergarage aan het Vrijthof en de parkeerplaats aan de Cabergerweg.

Begrafenis
De Cellebroederskapel is ook beschikbaar als u kiest voor begraving. Tarief € 375,- (exclusief grafrechten). 

Prijsinformatie

Crematie inclusief afscheidsdienst in de Cellebroederskapel

€ 925,-

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

ONZE OVERIGE UNIEKE LOCATIES

HET LEOPOLDSKERKJE

HET VRIJTHOF

HET KOETSHUIS

CHATEAU SINT GERLACH

CHATEAU NEERCANNE

KERKELIJKE UITVAARTDIENST

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.