het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

château neercanne

In het Jekerdal van Maastricht, op de grens met België, ligt het enige terrassenkasteel van Nederland: Château Neercanne. De historische baroktuinen van het kasteel uit 1698 bevinden zich op vier niveaus. Het terras gelegen op het hoogste niveau biedt een adembenemend uitzicht op de tuinen en het groene dal en in het kasteel huist het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne.

Château met een rijke historie

De mogelijkheden
De ruimten in de mergelgrotten en de salons in het kasteel bieden een oneindig veel mogelijkheden. De unieke en serene omgeving van de mergelgrotten is zeer geschikt voor een afscheidsceremonie, koffietafel of een afscheidsreceptie. In deze grotzalen is het mogelijk om zowel een afscheidsdienst als een informeel samenzijn in bijzijn van de overledene te organiseren. Verder zijn er diverse mogelijkheden in een van de andere salons of bij mooi weer op het terras voor een koffietafel of afsluitend samenzijn.

Carrière Poswick en grotten
De Carrière Poswick biedt in theateropstelling ongeveer 70 zitplaatsen voor even zoveel gasten. De overledene wordt geplaatst in de Oranjerie of Luchtergrot, waar men tevens een laatste groet kan brengen. In de naastgelegen grote grot is er in theateropstelling (ook zittend) ruimte voor 120 personen. Geluid, projectie en techniek wordt gefaciliteerd door een professionele partner, tevens aanwezig tijdens de ceremonie.

Culinaire nazit, koffietafel of condoléance
Na de officiële ceremonie verzorgt Château Neercanne graag een aansluitende koffietafel, zodat u in alle rust kunt bijpraten met uw naasten. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor een informele condoléance waarbij men kleine gerechtjes uitserveert, of een lunch in zijn klassieke vorm.

Baroktuin
In onze baroktuin bestaat de mogelijkheid om een herdenking te houden zonder uw dierbare. In deze setting kunnen 120 personen plaatsnemen.

Crematie of begraving?
Château Neercanne is beschikbaar voor zowel een aansluitende crematie als begraving.

Prijsinformatie

Graag geven wij samen met u vorm aan een offerte op maat.

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

ONZE UNIEKE LOCATIES

DE CELLEBROEDERSKAPEL

HET LEOPOLDSKERKJE

HET VRIJTHOF

CHATEAU SINT GERLACH

CHATEAU NEERCANNE

KERKELIJKE UITVAARTDIENST

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.