het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

uitvaartcentrum

Het accepteren van de dood van een geliefde is erg moeilijk. De confrontatie met het opgebaarde lichaam van de overledene kan hierbij een rol spelen. Hoe dan ook is de rouw een persoonlijk proces dat door iedereen anders beleefd wordt. Onze rol is het, de ruimte te bieden waarin dat proces vrijelijk gestalte kan krijgen.

Een plek kortbij waar men in alle intimiteit met elkaar kan verblijven en tot aan de dag van het definitieve afscheid. In Maastricht beschikken wij voor u over twee uitzonderlijke locaties aan weerszijden van de Maas…

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

een ruimte om te rouwen

Bij de vormgeving van ons nieuwe uitvaartcentrum aan de Sint Maartenslaan hebben wij natuurlijk goed nagedacht over de inrichting van de ruimten voor het faciliteren van het rouwproces. Elke rouwkamer bestaat uit twee ruimten, zodat het contact tussen nabestaande en overledene ingeleid kan worden, om een te abrupte confrontatie te voorkomen. Natuurlijk is het mogelijk verschillende bezoekuren in te plannen voor direct nabestaanden en andere belangstellenden, voor meer privacy voor de nabestaanden.

Een familiekamer als tijdelijk thuis
Afhankelijk van de persoonlijke wensen van de nabestaanden is het ook mogelijk de speciale familiekamer te gebruiken. Deze ruimte is ruim opgezet, met een eigen zitgelegenheid, muziekvoorziening, keukentje en toilet. De nabestaanden krijgen een sleutelkaart waarmee ze 24 uur per dag toegang hebben tot deze ruimte. Ze kunnen dus zelf bepalen wanneer ze afscheid willen nemen, in alle rust.

artistieke uitstraling

Onze nieuwe locatie aan de Dr. Van Kleefstraat 2-4 werd in juni 2013 in gebruik genomen en vormt mede dankzij de hoogwaardige artistieke uitstraling een mooi en evenwichtig herkenningspunt in het straatbeeld. Ook hier is er sprake van een sfeervolle ontvangstruimte en kunt u in alle rust en intimiteit afscheid nemen of samenzijn met uw dierbare in de aanwezige rouwkamers.

Naast de reguliere rouwbezoeken is onze vestiging aan de Dr. Van Kleefstraat  op afspraak tevens beschikbaar voor een informatief gesprek of het bespreken van een uitvaart.

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.