het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

Het vrijthof

Het mooiste plein van Maastricht. Het mooiste plein van Nederland. Het Vrijthof. Vaak het middelpunt van 't Maastrichtse leven en haar cultuur. Het plein waar heel Maastricht een leven lang samenkomt om te vieren... Ook bij het afscheid kunt u het leven gedenken en vieren aan dit prachtige plein; in de Sint Jan.

afscheid in het hart van uw stad

In de Sint Jan, imposant aanwezig op het Vrijthof met haar markante rode toren, kunt u een afscheidsdienst geheel naar eigen wens vormgeven. De invulling van de dienst is heel persoonlijk; u bepaalt zelf, of samen met ons, geheel uw eigen ritueel, zowel qua sprekers, muziek, decoratie, aantal genodigden etc. Op het einde van de dienst wordt afscheid genomen van de overledene, waarbij de familie dit in alle rust als laatste kan doen. Hierna wordt de overledene uitgeleide gedaan en voor crematie naar het crematorium gereden.

Aansluitend aan de dienst, na een korte wandeling naar het Museum aan het Vrijthof, ook wel bekend als 't Spaans Gouvernement, ontvangt u uw gasten in het nostalgische Grand Café Maastricht Soiron. Een ontvangst met koffie van 'Blanche Dael' en een koffietafel met typische Maastrichtse patisserie...

museum aan het vrijthof

Wij reserveren voor u het enige 'binnenterras' op het Vrijthof, waar u in een sfeervolle omgeving met uw vrienden en bekenden de familiale sfeer zult ervaren die passend aansluit op de uitvaart... Een afscheid en samenzijn in 't hart van uw stad.
Naast het museum zijn er rondom het Vrijthof natuurlijk meerdere sfeervolle locaties voor een aansluitend samenzijn.

Ruime parkeergelegenheid
Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het Vrijthof. Bij een afscheidsdienst en aansluitend samenzijn of het Vrijthof vermijdt u verplaatsingen en onderbrekingen van het ritueel.

Begrafenis
De Sint Jan is ook beschikbaar als u kiest voor begraving. Tarief vanaf € 350,- (exclusief grafrechten). 

Prijsinformatie

Crematie inclusief afscheidsdienst in de sint jan

V.a. € 900,-

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

ONZE OVERIGE UNIEKE LOCATIES

HET LEOPOLDSKERKJE

DE CELLEBROEDERSKAPEL

HET KOETSHUIS

CHATEAU SINT GERLACH

CHATEAU NEERCANNE

KERKELIJKE UITVAARTDIENST

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.