het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

kerkelijke uitvaartdienst

De kerk blijft voor veel Maastrichtenaren een bijzondere plek. Een afscheidsdienst in uw eigen parochiekerk of een van de twee prachtige basilieken die Maastricht rijk is, de St. Servaas- en de Onze Lieve Vrouwebasiliek. Mooie locaties voor een waardig afscheid.

mooie redenen

De spiritualiteit die ervaren wordt in de prachtige kerkgebouwen, geloofsovertuiging, maar ook de oude Maastrichtse cultuurhistorische achtergronden. Allemaal redenen waarom mensen juist een uitvaartdienst in een kerk wensen.

de dienst

Het hoogtepunt van het afscheidsritueel vindt plaats in de kerk. Bij een traditionele begrafenis vervolgen wij samen met u onze weg naar de begraafplaats.

Bij crematie zou u kunnen kiezen voor een 'crematie in rust'. Op het einde van de dienst neemt u afscheid in de kerk, hierna vervolgen de familie en genodigden hun weg naar de koffietafel. De overledene wordt, al dan niet begeleid door enkele familieleden, met de rouwwagen naar het crematorium gereden voor een crematie in stilte.

Tweede dienst
Natuurlijk kunt u ook altijd aansluitend aan de kerkelijke uitvaartdienst kiezen voor een plechtigheid in het crematorium, zoals u dat gewend bent. Hier vindt dan aanvullend een tweede dienst plaats.

Prijsinformatie

prijs kerkelijke uitvaartdienst inclusief crematie in stilte

V.A. € 600

  • Plus de kosten van de parochie

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

ONZE OVERIGE UNIEKE LOCATIES

HET LEOPOLDSKERKJE

HET VRIJTHOF

HET KOETSHUIS

CHATEAU SINT GERLACH

CHATEAU NEERCANNE

DE CELLEBROEDERSKAPEL

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.