het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

buitenplaats vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt, midden in het groen, een plek met allure direct tegenover crematorium La Grande Suisse. Een historische locatie, die velen tot de verbeelding spreekt. Het voormalige landgoed heeft prachtige, sfeervolle zalen voor de aansluitende koffietafel of culinaire nazit, zonder dat daarbij u gebonden bent aan tijd.

herinneringen delen op een stijlvolle locatie

Wij ontvangen u in de Maestricht Salon of de ruimte vernoemd naar Petrus Regout, beiden geschikt voor een intieme setting, tot een maximum aantal van 38 personen. Een combinatie van deze klassieke zalen verbonden door de Rotonda biedt een capaciteit van 85 gasten; in combinatie met de Fumoir geeft zelfs de mogelijkheid tot 125 genodigden.

Buitenlocatie 
Vaeshartelt beschikt over een prachtige Geheime Tuin, welke zich ook perfect leent voor het organiseren van koffietafels bij mooi weer. De capaciteit van de Geheime Tuin is afhankelijk van de gewenste opstelling. Er kunnen ook gedeeltes van de Geheime Tuin worden gereserveerd of in een combinatie met de naastgelegen de Ballroom.

Arrangementen Vaeshartelt

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.