achtergrond_2

Afscheid nemen met de juiste muziek

Een speciale bibliotheek van bijzondere muziek (instrumentaal en / of vocaal) bepaalt de klankkleur van  de uitvaart. U kiest voor persoonlijk en bijzonder, wanneer u gebruikmaakt van de eigen composities van de muziekkunstenaars die met ons samenwerken. Live uitvoering tijdens kerkdienst of crematie geeft de ceremonie het unieke karakter, dat past bij de overledene of u als nabestaande.

Paul Heijnen [musicus] en Patrice van Ramshorst [zang] vormen samen een duo dat sfeervolle, op maat gemaakte muziek kan leveren, aangepast aan de wensen van de overledene en nabestaanden. In hun repertoire ligt de nadruk op lichte muziek, waarbinnen zij de juiste intieme sfeer weten te raken die een dienst een persoonlijk en onvergetelijk karakter geeft.

Paul en Patrice zijn professionele, ervaren musici, en hebben vaak mogen horen dat onze muziek een warme, troostrijke bijdrage leverde aan de ceremonie.

Om u een idee te geven hebben zij i.s.m. Sassen Dielemans Dickhaut een demo CD opgenomen en daarbij gevoegd een uitgebreide lijst met nummers waar u uit kunt kiezen. Uiteraard zijn zij bereid om een speciaal verzoeknummer voor u in te studeren. De muziek van de demo CD vindt u hier.

Indien mogelijk is er graag van te voren persoonlijk overleg ; inleven in uw wensen en ideeën omtrent de muzikale bijdrage aan de dienst is van evident belang.

Music, when soft voices die,
Vibrates in the memory;
Odours, when sweet violets sicken,
Live within the sense they quicken.

Rose leaves, when the rose is dead,
Are heap'd for the belovèd's bed;
And so thy thoughts, when thou art gone,
Love itself shall slumber on.                             

Percy B. Shelley

 

  • algemeen-004-liggend
  • P&P