achtergrond_2

Yarden Uitvaartverzekeringen "prima keus"

Bij Uitvaartverzorging Sassen Dielemans Dickhaut Uitvaartverzorgers streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Maastricht verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Groningen.

Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart.  Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft Sassen Dielemans Dickhaut Uitvaartverzorgers  jaarlijks de lokale prijzen van Maastricht  en omgeving door aan uitvaartverzekeraar Yarden. Voor mensen uit Maastricht worden de uitvaartverzekeringen van Yarden dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten. Bij Yarden kunt u tevens de kosten van een uitvaartverzekering berekenen

 

  • algemeen-011-liggend
  • algemeen-023-liggend
  • algemeen-018-liggend