achtergrond_2

Een passende plek om te gedenken

Voor de verwerking van het verlies is het goed regelmatig even, letterlijk en figuurlijk, stil te staan bij de overledene. Als u hem of haar in alle rust wilt herdenken is een bezoek aan de laatste rustplaats een uitstekend moment. Een mooi gedenkteken kan deze laatste rustplaats nóg meer waarde geven.

Gedenkteken bij het graf
Naast de traditionele gedenkstenen en grafmonumenten kiezen nabestaanden steeds vaker ook voor een kunstzinnige uiting. En natuurlijk is het mogelijk zélf ruim van tevoren te bedenken hoe u uw laatste rustplaats wilt markeren.

Een rustplaats voor de as
In het geval van een crematie spreken we niet van een graf maar van een 'asbestemming'. Ook op dit gebied zijn er legio mogelijkheden, zoals asverstrooiing in binnen- en buitenland, sierurnen, medaillons en andere sierraden. Het is zelfs mogelijk de as van de overledene te laten verwerken tot kunstmatige diamant!

Sassen Dielemans Dickhaut is graag bereid u nader te informeren over wat er allemaal mogelijk is. En om de eventuele organisatie of productiebegeleiding van u over te nemen.

  • sassen_dr-v-kleefstraat-1116-1
  • algemeen-010-2
  • algemeen-009-1