achtergrond_2

Uitvaartverzekering in Maastricht

Het is een bekend fenomeen dat veel mensen van oudsher een uitvaartverzekering hebben. Jaren geleden afgesloten, terzijde gelegd en vaak niet meer bekeken. Daardoor komt het bij overlijden en het regelen van de uitvaart niet altijd tot een weloverwogen keuze.

U kunt vrij kiezen. Ook bij een uitvaartpolis!

Ongeacht waar de polis is afgesloten, bent u vrij in de keuze van de uitvaartverzorger. Op deze pagina verschaffen wij graag helderheid over twee uitvaartpolissen in Maastricht, inclusief ons duidelijke standpunt met betrekking tot keuzevrijheid en de uiteindelijke uitvaartverzorging.

LPU verzekerd?
De LPU uitvaartpolis. Een verzekering die in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw veelvuldig in Maastricht en omstreken werd afgesloten. Sassen Dielemans Dickhaut is oprichter van deze polis en ook nog steeds dé expert aangaande de huidige poliswaarden. In úw belang wijzen wij u derhalve graag op het volgende: uw polis is in de loop der jaren overgegaan van LPU naar Aegon, vervolgens naar Axent en tenslotte naar Ardanta. Geregeld ontvangt u als polishouder ‘waarde-overzichten’ van uw (natura)verzekering. Het bedrag daarop vermeld is echter vaak aanzienlijk lager dan de daadwerkelijke waarde van de polis. Aan de hand van de orginele polis kunnen wij de werkelijke waarde voor u berekenen en bij overlijden zelfs garanderen.

Een ander aspect is dat, indien u in geval van overlijden Ardanta belt, de mogelijkheid bestaat dat u wordt doorverwezen naar de uitvaartverzorger van hún keuze. Deze brengt die te lage uitkering in mindering op zijn factuur waardoor u uiteindelijk, meer dan nodig, op de totale kosten bijbetaalt. Nabestaanden die bij overlijden géén gebruik maken van onze dienstverlening, en daardoor tevens onze expertise missen met betrekking tot het adequaat indienen en afhandelen van de LPU-polis, ontvangen daardoor aanzienlijk lagere uitkeringen, met verschillen van honderden euro’s of meer!

Elders verzekerd?
Ook wanneer u bij (landelijke) uitvaartverzekeraar(s) verzekerd bent, kunt u kiezen voor Sassen Dielemans Dickhaut voor de daadwerkelijke regeling van de uitvaart. Door de hectische omstandigheden bij overlijden of door een gebrek aan tijdige oriëntatie komt dat besef vaak pas achteraf. Wij kunnen en willen deze onduidelijkheid graag wegnemen. Wanneer u kiest voor uitvaartverzorging door Sassen Dielemans Dickhaut keert uw verzekeraar een vaste vergoeding uit. Ons standpunt is daarbij een helder: Vanaf 1.11.2015 verrichten en leveren wij ónze diensten op basis van deze vaste uitkering. U betaalt dus géén extra kosten over de dienstverlening van Sassen Dielemans Dickhaut.

  • algemeen-011-liggend
  • algemeen-023-liggend
  • algemeen-018-liggend