achtergrond_2

Kasteel De Hoogenweerth

Aan de oevers van de Maas in Maastricht ligt Kasteel De Hoogenweerth. Het voormalig jachtkasteel uit 1444 is omringd door een prachtig, groot buitengoed met parktuin en waterpartijen. Het is een kasteel met een sfeervolle ruimte voor afscheidsdiensten en uitgebreide mogelijkheden voor koffietafels.

Waardig afscheid
Geen waardiger afscheid dan een afscheid in een kasteel. Kasteel de Hoogenweerth ligt aan de rand van Maastricht, is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

De dienst
De afscheidsdienst. Op uitnodiging neemt u plaats in de zaal naast de ontvangstruimte. Bij goed weer kunt u er ook voor kiezen om de dienst in de kasteeltuinen te laten plaatsvinden. De dienst is geheel persoonlijk in te vullen, denk hierbij aan muziekkeuze of voordrachten.

Laatste rit
In het sfeervolle kasteel of buiten, aan de oevers van de levensader van Maastricht, wordt afscheid genomen van de overledene. Hierna volgt de laatste rit in de rouwwagen voor de crematie en vervolgen familie en vrienden hun weg naar de koffietafel. Uiteraard kunnen familieleden, als dit gewenst is, de overledene begeleiden.

Exclusief
Een mooi alternatief voor de regionale crematoria. In Kasteel De Hoogenweerth kunt u afscheid nemen in een stijlvolle, prachtige en rustgevende omgeving in Maastricht. Waar u kunt gedenken en zonder onderbrekingen of verplaatsingen kunt samenzijn met familie en vrienden. In tegenstelling tot de crematoria is het gehele domein exclusief voor u beschikbaar. Een crematie in rust. Er zijn geen wachttijden, geen andere gebruikers. Alleen u en de mensen waarmee u zich tijdens de omstandigheden van die dag omringt.

Begrafenis
Kasteel De Hoogenweerth is uiteraard ook een mooie uitvaartlocatie wanneer u kiest voor begraving.

Crematie inclusief afscheidsdienst in Kasteel de Hoogenweerth  € 1.500,-
   
Vergelijk: de bestaande u bekende alternatieven:  
Crematie incl. gebruik van aula voor
afscheidsdienst in regionaal crematorium;
o.b.v. door ons verkregen tarieven van Crematorium Eijsden, Geleen en Heerlen.
 Gemiddeld
meer dan
€ 1.300,-


'Geen waardiger afscheid dan een afscheid in een kasteel'

Koffietafelmogelijkheden Hoogenweerth

  • Hoogenweerth_006-1
  • sofa-terras2-liggend
  • Hoogenweerth_001-liggend
  • Hoogenweerth_004-liggend
  • sofa-brasserie-liggend
  • Sofa-terras-liggend