achtergrond_2

De Cellebroederskapel

In het hart van Maastricht ligt de Cellebroederskapel. Via een monumentale poort betreedt u een andere wereld. Een domein van stilte, exclusief voor u beschikbaar voor afscheidsdiensten.

De dienst
De kapel biedt plaats aan ongeveer 100 personen. De invulling van de dienst is persoonlijk. Zo bent u bijvoorbeeld geheel vrij in de keuze van muziek. U kunt daarbij een cd afspelen of kiezen voor live muziek. In de kapel is tevens een orgel aanwezig.

Het afscheid
Op het einde van de dienst wordt afscheid genomen van de overledene. Zoals gebruikelijk kan de familie dit in alle rust als laatste doen. Hierna wordt de overledene uitgeleide gedaan en voor crematie naar het crematorium gereden. De aanwezigen vervolgen hun weg naar de koffietafel. Mochten er familieleden zijn die de overledene naar het crematorium willen begeleiden, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Crematie in rust, in stijl, in Maastricht
Kiest u voor het afscheid in de Cellebroederskapel, dan vermijdt u de onderbreking in het ritueel. De rit tussen twee plechtigheden in, het parkeren, het zijn vaak noodzakelijke maar vooral ook onaangename zaken. Het feit dat er geen gebruik gemaakt wordt van de aula van het crematorium ondervangt deze praktische problemen. Een crematie in rust, in stijl, in Maastricht...

Parkeergelegenheid
De kapel is gelegen aan de Brusselsestraat. Voor directe familie is er parkeergelegenheid bij de kapel en verder op de Brusselsestraat en Herbenusstraat. Op 5 minuten loopafstand bevinden zich bovendien de parkeergarage aan het Vrijthof en de parkeerplaats aan de Cabergerweg.

Begrafenis
De Cellebroederskapel is ook beschikbaar als uitvaartlocatie wanneer u kiest voor begraving.

Crematie inclusief afscheidsdienst in Cellebroederskapel  € 850,-
   
Vergelijk: de bestaande u bekende alternatieven:  
Crematie incl. gebruik van aula voor
afscheidsdienst in regionaal crematorium;
o.b.v. door ons verkregen tarieven van Crematorium Eijsden, Geleen en Heerlen.
 Gemiddeld
meer dan
€ 1.300,-

 
'Crematie in een domein van stilte'

Koffietafelmogelijkheden Cellebroederskapel

  • cellebroederskapel_004-1
  • cellebroederskapel_005-liggend
  • Cellebroederskapel 2014-7
  • Cellebroederskapel 2014-6
  • Cellebroederskapel 2014-10
  • Cellebroederskapel 2014-8
  • Cellebroederskapel 2014-9