achtergrond_2

Buitenplaats Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt,midden in het groen aan de rand van Maastricht, heeft alles te bieden. Een historische locatie, die velen tot de verbeelding spreekt. Het voormalige landgoed heeft een prachtige ruimte voor afscheidsdiensten en intieme, sfeervolle zalen voor een aansluitende koffietafel of culinaire nazit.

De dienst
In deze uitzonderlijke locatie, worden u en uw genodigden met alle gastvrijheid ontvangen, desgewenst met koffie en thee, waarna u vervolgens wordt begeleid naar de sfeervolle ‘Sterrenzaal’ die geheel ingericht is voor een intieme afscheidsviering. Een viering volgens úw persoonlijke wens vormgegeven.

Op het einde van de dienst kunnen de gasten nog eenmaal langs de baar lopen waarna de directe familie als laatste in alle rust en in alle intimiteit afscheid kan nemen van haar dierbare. Hierna wordt de overledene begeleid naar de rouwauto die gereed staat bij de monumentale toegangspoort van het kasteel om hem of haar uitgeleide te doen naar het crematorium. Na het vertrek van de rouwauto is er een aansluitend samenzijn in een van de klassieke zalen en of de tuinen van het kasteel.

De ‘Sterrenzaal’ is ingericht voor maximaal 180 personen, inclusief geluidsinstallatie, microfoon, beamer en scherm. Natuurlijk is deze ruimte ook beschikbaar als uitvaartlocatie wanneer u kiest voor begraving.

Unieke locatie voor crematie in Maastricht én Meerssen
Buitenplaats Vaeshartelt is een prachtig alternatief voor de regionale crematoria. De omvang, de architectuur en het groen geven deze plek de allure en een sereniteit om in alle rust afscheid te kunnen nemen. Een plek waar u kunt gedenken en zonder onderbrekingen of verplaatsingen kunt samenzijn met familie en vrienden. Dit in tegenstelling tot de crematoria zijn de gereserveerde ruimten deze dag exclusief voor u beschikbaar.

Crematie inclusief afscheidsdienst in Buitenplaats Vaeshartelt  € 1.500,-
   
Vergelijk: de bestaande u bekende alternatieven:  
Crematie incl. gebruik van aula voor 
afscheidsdienst in regionaal crematorium;
o.b.v. door ons verkregen tarieven van Crematorium Eijsden, Geleen en Heerlen.
 Gemiddeld 
meer dan 
€ 1.300,-


Koffietafelmogelijkheden zijn er in vele varianten vanaf € 15,- p.p. Van rijkelijk belegde broodjes en Limburgse vlaai met koffie, thee en fruitsap tot een uitgebreide lunch. 

 

  • Vaeshartelt 1
  • Vaeshartelt 2
  • Vaeshartelt 3
  • Vaeshartelt 4
  • Vaeshartelt 5
  • Vaeshartelt 6
  • Vaeshartelt 7
  • vaeshartelt uitvaart
  • Vaeshartelt 8