het team van sassEN dielemans dickhaut staat 24/7 voor u klaar!

het koetshuis

Koetshuis Kasteel Rijckholt ligt iets ten zuiden van Maastricht aan de rand van het Heuvelland in een parkachtige omgeving. Een stijlvolle locatie in een sfeervolle omgeving waar ruimte voor rust en bezinning samenkomen.

maatwerk

Deze goed te bereiken locatie leent zich uitstekend voor maatwerk. Zo kan de opstelling in de zaal en de manier waarop u afscheid wilt nemen van uw dierbare volledig afgestemd worden op uw wensen. De ruimte biedt plaats aan 250 personen maar middels kamerschermen kan er voor een intiem afscheid in kleine kring eveneens een warme sfeer worden gecreëerd. De baar wordt opgesteld voor een grote glazen wand en zo kijkt u tijdens het afscheid uit over het water dat het kasteel omringd.

Afscheid
Afscheid nemen is niet loslaten, maar op een andere manier leren vasthouden. Samen met u zorgen we ervoor dat het afscheid recht zal doen aan de manier waarop uw dierbare in het leven stond. Het Koetshuis biedt meerdere audiovisuele mogelijkheden die hierbij een rol kunnen spelen, zoals het afspelen van eigen gekozen muziekstukken en apparatuur voor het tonen van foto’s van memorabele momenten die zulke waardevolle herinneringen zijn. Tevens beschikt het Koetshuis over een piano.

troost

Vanuit de afscheidsruimte betreedt u het imposante Grand Café van het Koetshuis. Samen met uw familie en vrienden kunt u aanschouwen hoe de overledene over de majestueuze oprijlaan van het kasteel aan zijn of haar laatste reis zal beginnen. Uiteraard is het altijd mogelijk om uw dierbare te begeleiden naar het crematorium, zelfs in de rouwauto. Aansluitend begeleiden wij u dan terug naar het Grand Café. De mogelijkheden aangaande de eigen catering van het Koetshuis variëren van een traditionele koffietafel tot een luxe borrel. Samen herinneringen ophalen, een troostrijk samenzijn.

Parkeergelegenheid
De ruime parkeerplaats die direct naast het Koetshuis is gelegen biedt ruimte aan 250 auto’s.

Begrafenis
Het Koetshuis van Kasteel Rijckholt is ook beschikbaar als u kiest voor begraving. Tarief € 650,- (exclusief grafrechten).

Prijsinformatie

crematie inclusief afscheidsdienst in het Koetshuis

€ 1.200,-

Wilt u graag persoonlijk geholpen worden?

Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar!

ONZE OVERIGE UNIEKE LOCATIES

HET LEOPOLDSKERKJE

HET VRIJTHOF

DE CELLEBROEDERSKAPEL

CHATEAU SINT GERLACH

CHATEAU NEERCANNE

KERKELIJKE UITVAARTDIENST

CREMATORIUM
LA GRANDE SUISSE

Afscheid nemen in eigen stad.

UITVAARTCENTRUM

Een plek waar men kan medeleven en het verdriet de vrije loop kan laten.

LPU VERZEKERING

Wij berekenen voor u de werkelijke waarde.